COVİD-19 virusu yayılmağa başlayandan bəri zəncəfilə olan tələbat kəskin artıb və məhsulun qiyməti daha da bahalaşıb.
www.NiNa.Az axşam-a istinadən bildirir ki, Samara Araşdırma və Dietoterapiya İnstitutunun direktoru, dietoloq Mixail Ginzburq immuniteti gücləndirən digər təbii vasitələri açıqlayıb.
O bildirib ki, zəncəfillə yanaşı soğan, sarımsaq, qırmızı turp və kələm bakteriyaları öldürür və inkişafına mane olur.
Dietoloq orqanizmdəki iltihabı azaltmaq üçün isə sarıkök, qaragilə, moruq və qarağatdan istifadə etməyi məsləhət görüb.
Kateqoriya: Sağlamlıq | Baxışlar: 208
May 9, 2020 11:26 AM | Müəllif: NiNa.Az
, azerbaycan xeberleri, olkede ve dunyada bas veren en son xeberleri size catdirirq. Ana Xeber, Ana Xəbər, Aztv, Az Tv, Atv, A tv, Xezer Tv, Xezertv, Xezer Xeber, Xezer, ARB Tv, Arbtv, Lider, Lidertv, Lider tv, Spaces tv, Spacestv, Speyis tv, Speyistv, İdman Kanali, Kanal, Kanali, Kanalı, Idman Tv, Medeniyyet Tv, Medeniyyet, Mədəniyyət, Medeniyyettv . Immuniteti guclendiren tebii vasiteler b COVID 19 virusu yayilmaga baslayandan beri zencefile olan telebat keskin artib ve mehsulun qiymeti daha da bahalasib b b s b axsam a istinaden bildirir ki Samara Arasdirma ve Dietoterapiya Institutunun direktoru dietoloq Mixail Ginzburq immuniteti guclendiren diger tebii vasiteleri aciqlayib O bildirib ki zencefille yanasi sogan sarimsaq qirmizi turp ve kelem bakteriyalari oldurur ve inkisafina mane olur Dietoloq orqanizmdeki iltihabi azaltmaq ucun ise sarikok qaragile moruq ve qaragatdan istifade etmeyi meslehet gorub